Capitanul reprezentativei Romaniei, Cristi Chivu, a lansat ieri Tabara de Fotbal Coca-Cola, actiune prin care zece componenti ai nationalei de juniori vor fi prezenti la Campionatul Mondial din Germania. Tinerii jucatori vor asista la un meci de
Capitanul reprezentativei Romaniei, Cristi Chivu, a lansat ieri Tabara de Fotbal Coca-Cola, actiune prin care zece componenti ai nationalei de juniori vor fi prezenti la Campionatul Mondial din Germania.

Tinerii jucatori vor asista la un meci de la CM chiar de pe teren, noua dintre ei ca purtatori ai steagurilor celor doua tari, iar cel de-al zecelea ca insotitor al arbitrului. De asemenea, juniorii romani vor disputa mai multe meciuri amicale si vor invata noi tactici de joc, urmand a petrece si o zi in compania lui Chivu, care ii va vizita in tabara. ""Sunt jucatori foarte talentati, sper sa mai joc multi ani la nationala si cat mai multi dintre ei sa-mi fie colegi. Ar trebui sa se investeasca mai mult in centrele de copii si juniori"", a spus Chivu cu aceasta ocazie.
NATIONALA. Fundasul lui AS Roma si-a exprimat regretul ca Romania a ratat iar calificarea la un turneu final. ""Sunt sase ani de cand vorbim de acelasi lucru. Nu suntem bucurosi ca stam acasa si ne uitam la televizor, dar asta e situatia. Speranta noastra se indreapta spre urmatorul turneu final. Se poate spune ca generatia din care fac parte este valoroasa abia cand vom avea performante, deocamdata nu le-am avut. Ar fi timpul sa mai stam si prin cantonamente vara, ne-am saturat de atata vacanta. Din fericire, campionatul intern este in progres in ultimul timp, jucatorii din tara au avut prestatii bune in cupele europene, dar si in turneul nationalei din SUA"", a mai spus Chivu. (Ionut Paduraru)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.