Profesionistilor nu le place sa ramana cu restante. Cascadorii Lae si Robert Dreghici, tata si fiu, au fost nevoiti sa-si amane un spectacol din cauza vremii nefavorabile. Dar n-au de gand sa renunte atat de usor. Vor sa le arate tuturor amatoril
Profesionistilor nu le place sa ramana cu restante. Cascadorii Lae si Robert Dreghici, tata si fiu, au fost nevoiti sa-si amane un spectacol din cauza vremii nefavorabile.

Dar n-au de gand sa renunte atat de usor. Vor sa le arate tuturor amatorilor de senzatii tari ce minuni pot face doi specialisti adevarati. In week-end-ul trecut ar fi trebuit sa aiba loc la Alba-Iulia ""Zilele Orasului"". Numai ca ploaia le-a stricat planurile. Spectacolul care-i avea drept cap de afis pe Lae si Robert Dreghici, show-ul ""Cascadori si cascadorii"", s-a amanat pentru vineri, 9 iunie, la ora 18:00. Evenimentul se va desfasura pe Stadionul Cetate. Intrarea este libera, iar responsabili cu muzica vor fi trupa Talisman, Cristina Rus si Alina Sorescu.
Este un show exploziv, la propriu, fiindca protagonistii folosesc in numerele lor efecte pirotehnice. Lae si Robert si-au pregatit echipamentele, adica salopete speciale si costume de protectie aduse din Statele Unite. Mai au la dispozitie doua masini identice. ""Speram sa mai ramana ceva din ele"", ne-a declarat, in gluma, Lae Dreghici (foto). ""Dar speram, in primul rand, sa fie stadionul uscat si sa ne bucuram de vreme buna. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.