Teatrul National Rus de Balet Moscova a prezentat luni, 5 iunie, pe scena Salii Mari a Teatrului National Bucuresti spectacolul de balet ""Romeo si Julieta"", de Serghei Prokofief. Spectacolul a inceput cu 40 de minute intarziere. Daca tot au avu

Teatrul National Rus de Balet Moscova a prezentat luni, 5 iunie, pe scena Salii Mari a Teatrului National Bucuresti spectacolul de balet ""Romeo si Julieta"", de Serghei Prokofief.

Spectacolul a inceput cu 40 de minute intarziere. Daca tot au avut atat timp la dispozitie, privitorii au inceput sa susoteasca despre o suma de bani provenita din incasarile precedentului spectacol prezentat de rusi la Iasi, in scopuri caritabile, donatie care n-ar mai fi ajuns la destinatie. Ne-am interesat despre motivele intarzierii spectacolului de la Bucuresti si despre problema banilor care ar fi luat alta directie.
Ne-a raspuns George Ivascu (pura coincidenta de nume cu binecunoscutul actor), presedintele Asociatiei cultural-sportive ""Concordia Romana"", cea care a facut posibila evolutia rusilor in Capitala, inchiriind sala TNB: ""N-au fost 40 de minute intarziere, ci 20. Motivul? Erau afara foarte multi oameni la coada, la casa de bilete, si am zis sa nu incepem fara ei. Asa ca am inceput cu o intarziere de doar 15 minute... Nu-i adevarat ca din cauza montarii luminilor s-a intarziat, noi am venit la timp, iar luminile apartin TNB. Cat despre fondurile destinate sinistratilor din Rast, lor le va fi donata o suma provenita din profitul spectacolului sustinut la Iasi, la data de 1 iunie. N-a fugit nimeni cu banii, care vor ajunge in curand la unii cetateni din Rast"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.