Aflat in vizita in orasul de pe Bega, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a avut o reactie cel putin deplasata la un demers absolut normal al Opozitiei: acela de a depune o motiune in Parlament. ""Ar fi a treia motiune de cenzura care se face
Aflat in vizita in orasul de pe Bega, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a avut o reactie cel putin deplasata la un demers absolut normal al Opozitiei: acela de a depune o motiune in Parlament.

""Ar fi a treia motiune de cenzura care se face impotriva sanatatii. Inteleg ca in cazul celei de-a treia marele initiator este Ovidiu Branzan, care, de cand isi bate nevasta si o scoate afara din casa, nu mai gaseste argumente, si atunci vine sa faca motiuni. Mie, in locul lui, mi-ar fi rusine. Eu cred ca este un om compromis. Un barbat care bate o femeie nu poate fi numit om. Se arunca si el in ce poate si nu poate sa faca decat prostii"", a declarat Nicolaescu. Asadar, contraargumentele ministrului la motiunea anuntata de PSD au fost niste picanterii din alcovul cuplului Ovidiu Branzan - Dana Razboiu, petrecute anul trecut, cand s-a produs si divortul dintre cei doi.
HUIDUIELI. Probabil de vina pentru reactia ministrului au fost huiduielile infirmierelor si asistentelor de la Spitalul Judetean din Timisoara, care l-au asteptat pe Eugen Nicolaescu cu pancarte si fluiere. Ele au scandat ""hotul"" si l-au asaltat cu intrebari de genul: ""Ce ati facut cu banii nostri?"". Neputandu-se stapani, Nicolaescu l-a chestionat si el pe unul dintre contestatari: ""Cu ce crezi ca esti mai bun decat mine?"". Oricum, pentru el protestul e de neinteles. ""Nu inteleg acel protest. Poate ca nici nu trebuie eu sa-l inteleg. Nu inteleg ce doreau acei oameni care mai mult urlau decat vorbeau. Erau oameni care, dupa parerea mea, nu aveau un comportament normal"", a spus Nicolaescu.
TENTATIVA DE SINUCIDERE. Si nu a fost singurul incident de care a avut parte ministrul la Timisoara. Adus in pragul disperarii de cozile lunare in fata farmaciilor, unul dintre bolnavii care au lesinat la coada la medicamente a incercat sa-si dea foc. El aflase de vizita ministrului Sanatatii la Timisoara si s-a asezat in centrul orasului cu noua litri de benzina pe langa el pentru a-si da foc. A fost oprit insa de politistii care patrulau in zona .


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.