La 30 iunie, cu o zi inaintea concertului din Bucuresti, componentii trupei Lacrimosa se vor intalni cu 100 dintre fanii lor din Romania. Recunoscuta la nivel mondial drept una dintre formatiile care au inventat gothicul simfonic, Lacrimosa v
La 30 iunie, cu o zi inaintea concertului din Bucuresti,
componentii trupei Lacrimosa se vor intalni cu 100 dintre fanii lor din Romania.


Recunoscuta la nivel mondial drept una dintre formatiile care au inventat gothicul simfonic, Lacrimosa vine pentru prima oara in Romania. Concertul, organizat de Fundatia Aquarius, va avea loc la 1 iulie, la Sala Polivalenta din Capitala.
COMPONENTA. Pe langa simbolurile trupei - Tilo Wolff (compozitor, voce) si Anne Nurmi (claviaturi, voce), instrumentistii care vin la Bucuresti sunt cei care au contribuit la realizarea ultimului album ""Lichtgestalt"": Jens Voigt Leonhardt (chitara bas), Manfred Ruediger Uhlig (tobe), Jan-Peter Genkel (chitara), Dirk Wolff (chitara). Biletele pentru concertul de la Bucuresti costa 45 RON (65 RON la tribuna oficiala) si se gasesc la magazinele Diverta din Bucuresti (Scala, Mall Bucuresti, Plaza Romania si Unirii), la magazinul Muzica si la magazinele Diverta din tara. Infiintata in 1990, Lacrimosa are la activ 15 albume si doua DVD-uri, vandute foarte bine atat in Europa, cat si in America de Sud.
Cel mai recent CD este intitulat ""Lichtgestalt"" (Figura de lumina), a fost editat anul trecut si s-a bucurat de o foarte buna primire din partea criticii de specialitate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.