Aversele care au cazut pe tot parcursul zilei de ieri au dat programul meciurilor peste cap. Pavel s-a calificat in turul 2 la dublu, iar Anda Perianu a ratat calificarea in turul 3. Eliminat in primul tur al competitiei la simplu, Andrei Pavel a
Aversele care au cazut pe tot parcursul zilei de ieri au dat programul meciurilor peste cap. Pavel s-a calificat in turul 2 la dublu, iar Anda Perianu a ratat calificarea in turul 3.

Eliminat in primul tur al competitiei la simplu, Andrei Pavel a ramas totusi in turneul de la Roland Garros, gratie concursului la dublu, unde face echipa alaturi de germanul Alexander Waske.
CONFIRMARE. Principalul inamic al organizatorilor s-a dovedit a fi vremea, ploaia dand peste cap intregul tintar al meciurilor. Considerati cap de serie numarul 15, cei doi joaca de mai mult timp impreuna, trecandu-si deja in cont o victorie importanta in acest an, respectiv castigarea probei de dublu la turneul de la München, care s-a desfasurat la inceputul lunii mai. In runda inaugurala a turneului de la Roland Garros, Pavel si Waske au invins, cu scorul de 6-4, 7-6 (7/3), cuplul Jeff Coetzee/ Justin Gilmerstob (Africa de Sud/SUA), urmand sa joace in cel de-al doilea act cu invingatorii partidei dintre perechile franceze Jean-FranIois Bachelot/Stephane Robert si Gregory Carraz/ Antony Dupuis. In varsta de 32 de ani, Pavel confirma astfel faptul ca este tot mai tentat sa participe de anul viitor numai in cadrul concursurilor de dublu, la simplu urmand sa joace doar pentru nationala Romaniei in Cupa Davis. In ceea ce-o priveste pe Anda Perianu, singura reprezentanta a Romaniei la simplu, aceasta a pierdut aseara, in turul secund, in fata Aliciei Molik (Australia) cu 2-1 (6-3, 6-7 (5), 3-6).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.