Comisia de Disciplina l-a amendat ieri cu 700 de euro pe presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, care a fost si avertizat pe baza memoriului depus de Steaua. Ros-albastrii acuzasera injuriile si comportamentul defaimator pe care presedintele si ju

Comisia de Disciplina l-a amendat ieri cu 700 de euro pe presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, care a fost si avertizat pe baza memoriului depus de Steaua.

Ros-albastrii acuzasera injuriile si comportamentul defaimator pe care presedintele si jucatorii rapidisti l-au avut la adresa omologilor din Ghencea, dupa meciul direct din campionat, castigat de giulesteni cu 2-0. Dinu Gheorghe poate face apel in termen de cinci zile.
NEMULTUMIRE. Pedeapsa dictata de Comisia de Disciplina l-a nemultumit profund pe patronul Stelei, Gigi Becali. ""Toata treaba este regizata. Inseamna ca asa au vrut de la inceput, sa dea Stelei doar o jumatate din pedeapsa, initial, iar apoi sa intervina Dragomir prin oamenii lui si sa o depuncteze. La mijloc este si George Copos, sunt manevre securisto-comuniste. Nu se poate sa dea numai atata sanctiune. La ei a fost mai mare discriminarea. O sa ma prezint la Comisia de Apel si o sa ma bat pana la capat. Nu pot sa-i las sa ma distruga pe mine si pe Steaua"", a declarat Becali.
PREVIZIUNE. Apelul introdus de Rapid, care solici-ta depunctarea Stelei, pentru manifestari rasiste, va fi judecat astazi, de la ora 13:30. Se pare ca ros-albastrii nu vor fi depunctati, deoarece scandarile stelistilor ar putea fi considerate defaimatoare, si nu discriminatorii. Comisia de Disciplina a decis ca Steaua sa joace o etapa cu portile inchise.

DEZVALUIRE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.