Comisia de Apel a FRF va analiza astazi memoriul depus de Astra Ploiesti referitor la meciul din etapa a 18-a a Seriei B2, cu Universitatea Craiova.
Ploiestenii reclama faptul ca becurile instalatiei de nocturna de la stadionul ""Ion Oblemenc
Comisia de Apel a FRF va analiza astazi memoriul depus de Astra Ploiesti referitor la meciul din etapa a 18-a a Seriei B2, cu Universitatea Craiova.
Ploiestenii reclama faptul ca becurile instalatiei de nocturna de la stadionul ""Ion Oblemenco"" au fost stinse mai mult de 60 de minute, cat este prevazut in regulament pentru repararea unor astfel de defectiuni. TERGIVERSARE. Desi meciul s-a disputat in urma cu doua luni, la 31 martie, FRF nu a dat inca o decizie definitiva in acest caz. Comisia de Disciplina a dat dreptate ""Stiintei"", dar prahovenii au facut apel, iar comisia prezidata de Constantin Son a amanat pana acum de trei ori judecarea cazului. ""Meciul s-a jucat pe teren si s-a terminat 5-2. Sa nu se uite ca in momentul intreruperii nocturnei scorul era 5-0. Tot ce indruga cei de la Astra sunt aberatii, noi suntem deja in Divizia A. Decizia nu are cum sa ne fie potrivnica"", a spus patronul Universitatii, Adrian Mititelu. La sedinta de astazi, care va incepe la ora 12:00, si-au anuntat prezenta mai multi suporteri ai gruparii din Banie. PREGATIRE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.