Cei cinci rockeri finlandezi, care vin pentru prima oara in Romania, la Festivalul ARTMANIA de la Sibiu, la 15 iulie, nu au avut pretentii exagerate, asa cum le are majoritatea artistilor care ne calca tara, ci doar o solicitare care a starnit amuzam
Cei cinci rockeri finlandezi, care vin pentru prima oara in Romania, la Festivalul ARTMANIA de la Sibiu, la 15 iulie, nu au avut pretentii exagerate, asa cum le are majoritatea artistilor care ne calca tara, ci doar o solicitare care a starnit amuzamentul organizatorilor.
Membrii trupei, cunoscuti in lumea muzicala ca adevarati gentlemeni, au avut o singura dorinta: sa joace sah cu un profesionist care participa la competitii de cluburi. Astfel ca organizatorii s-au lansat intr-o adevarata campanie de cautari. Insa cererea nu-i surprinde deloc pe fanii trupei, care stiu ca jocul de sah este unul dintre principalele hobby-uri ale formatiei, mai ales cand acestia sunt plecati in turneu.
De pilda, in timpul turneului din Germania, din 2003, H.I.M. a organizat Festivalul de sah ""Love Metal Chess Festival"" cu un club respectabil din Mannheim. Dupa indelungi cautari si interviuri, s-a gasit persoana potrivita, care le va da replica pe tabla de sah celor cinci rockeri. Si chiar daca vor pierde, artistii au promis ca nu se vor supara si vor oferi publicului un concert unic, cu efecte speciale, proiectii si focuri de artificii. BILET UNIC


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.