Unul din cele mai importante monumente ale romanilor, Castelul Bran, a revenit acum doua zile in proprietatea celor trei copii ai Principesei Ileana, fiica cea mica a Regelui Ferdinand si a Reginei Maria. Nikki, Magie si Sandi. Aveti in fata

Unul din cele mai importante monumente ale romanilor, Castelul Bran, a revenit
acum doua zile in proprietatea celor trei copii ai Principesei Ileana, fiica
cea mica a Regelui Ferdinand si a Reginei Maria.

Nikki, Magie si Sandi. Aveti in fata dumneavoastra numele de alint date de braneni celor trei mostenitori ai Domeniului Bran: Dominic Habsburg-Lothringen, Maria-Magdalena Holzhausen si Elisabeth Sandhofer. Ceremonia de retrocedare a castelului Bran a scos in evidenta o legatura nevazuta, dar reala intre mostenitori, castel si locuitorii Branului. Alaturi de consorti, prieteni, oficialitati branene, de presa si de ministrul Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu, cei trei copii ai Principesei Ileana au dat frau liber emotiilor si unei enorme bucurii.
CU DOAMNA PROFESOARA. In intampinarea altetelor regale a venit fosta profesoara a celor doua surori, una din colegele lor, precum si directorul scolii din vremea in care cele trei vlastare regale invatau la scoala din Bran.
Ca pe vremuri, dupa multe lacrimi si strangeri in brate, fostul director al scolii a strigat notele din catalog ale lui Dominic. Considerat de batranul director un premiant cu coronita, fiul Principesei Ileana nu-si amintea sa fi avut note atat de bune. Oricum, pentru nimeni nu ma conta acest lucru.

PRIMIRE. Flori, paine si sare pentru altete


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.