Poli Timisoara a castigat ieri triunghiularul de meciuri amicale pe care l-a organizat pe stadionul Dan Paltinisanu, la care au mai luat parte selectionata LPF si echipa sarba Hajduk Kula, locul 4 in Serbia-Muntenegru. Toate confruntarile s-au derula
Poli Timisoara a castigat ieri triunghiularul de meciuri amicale pe care l-a organizat pe stadionul Dan Paltinisanu, la care au mai luat parte selectionata LPF si echipa sarba Hajduk Kula, locul 4 in Serbia-Muntenegru. Toate confruntarile s-au derulat pe durata a 45 de minute.
MECIURI. In meciul de debut, selectionata LPF a invins cu 1-0 pe Hajduk Kula, unicul gol fiind marcat de jucatorul Gloriei Bistrita Tarnaveanu, in minutul 14, printr-un sut in vinclu de la 20 de metri. Antrenorul Cosmin Olaroiu a trimis pe teren ur-matorul ""11"": M. Popa - Cotolan, Ratiu, Burca, Panc - Mavriche, Lovin, G. Coman, Balace - V. Iacob, Tarnaveanu. In cel de-al doilea meci, Poli si sarbii de la Hajduk au terminat nedecis, 0-0. La penalty-uri s-au impus timisorenii cu 4-2. Ultima confruntare a adus fata in fata selectionata LPF, pentru care au evoluat si ceilalti jucatori convocati, si formatia-gazda, Poli. Echipa antrenata de Iosif Rotariu s-a impus cu 1-0 dupa cea mai disputata si spectaculoasa confruntare a turneului, prin golul marcat in primul minut, din penalty, de Gabriel Caramarin. Cele trei dispute n-au trezit prea mare interes la Timisoara, in tribune aflandu-se aproximativ 1.000 de spectatori.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.