Editia de joi seara a emisiunii ""Sinteza zilei"" cu Mihai Gadea si Ion Cristoiu, transmisa de Antena 3, de la ora 22:10, s-a clasat, din punct de vedere al audientelor in randul publicului comercial, peste show-ul ""Oamenii Realitatii"" al postului
Editia de joi seara a emisiunii ""Sinteza zilei"" cu Mihai Gadea si Ion Cristoiu, transmisa de Antena 3, de la ora 22:10, s-a clasat, din punct de vedere al audientelor in randul publicului comercial, peste show-ul ""Oamenii Realitatii"" al postului direct concurent de stiri.

Mihai Gadea si Ion Cristoiu au avut-o in platou invitata pe Corina Dragostescu si au dezbatut subiectele politice ale zilei, in timp ce Cornel Nistorescu a discutat cu Marius Tuca despre mult mediatizata gripa aviara din Romania. Talk-show-ul Antenei 3 a fost, conform datelor furnizate de TNS - AGB International, mai atractiv pentru telespectatorii cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani decat cel de la Realitatea TV. Astfel, ""Sinteza zilei"" a avut un numar dublu de privitori (77.000) in comparatie cu Realitatea TV (33.000). De altfel, si in randul publicului din intreg mediul urban Antena 3 a avut mai multi telespectatori decat concurenta (166.000 fata de 164.000 Realitatea TV). (Sursa: TNS- AGB International)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.