Conducatorii rapidisti si-au contrazis declaratiile oferite imediat dupa sedinta Comisiei de Disciplina. Nemultumita de decizie, gruparea de langa Podul Grant a anuntat ca va face apel. In timp ce forul judeca memoriul, joi dupa-amiaza, secretarul
Conducatorii rapidisti si-au contrazis declaratiile oferite imediat dupa sedinta Comisiei de Disciplina. Nemultumita de decizie, gruparea de langa Podul Grant a anuntat ca va face apel. In timp ce forul judeca memoriul, joi dupa-amiaza, secretarul general al Rapidului, Constantin Zotta, declara: ""La meciul Sportul - Steaua nu a fost o manifestare doar a galeriei steliste, ci si o manifestare individuala a unor jucatori ai Stelei. Vreau sa precizez ca niciodata Rapid nu va dori sa castige un campionat sau orice trofeu prin depunctarea unui adversar. Nu dorim decat sa fim respectati, iar oficialii FRF si LPF sa respecte legile si statutele acestor institutii"". CONTRADICTIE. Dupa nici 24 de ore, prin vocea avocatului Adrian Negut, nemultumiti ca Steaua nu a fost depunctata, giulestenii au anuntat ca vor face apel. Negut a precizat ca fapta comisa de stelisti nu a fost incadrata corespunzator, nefiind aplicata decizia Comitetului Executiv nr. 2 din 31.03.2006, in care se prevede depunctarea in clasamentul Diviziei A. SOLICITARE. In plus, purtatorul de cuvant al Rapidului, Cristian Costache, a declarat ca gruparea alb-visinie solicita ""demisia de onoare a membrilor Comisiei de Disciplina, pentru ca le-a fost teama de amenintarea cu revolutia a reprezentantilor Stelei si nu au judecat in litera si spiritul legii"". Liderii echipelor penalizate cu disputarea unui meci fara spectatori, Steaua si Dinamo, au lasat de inteles ca nu vor face apel. NEMULTUMIT
""Fotbalul este un joc pentru spectatori, nu un antrenament cu portile inchise. Cel putin asa vad eu fenomenul. Pe noi ne avantajeaza faptul ca jucam acest meci in asemenea conditii pentru ca s-a mai intamplat la fel si cu Dinamo, cand am obtinut un egal, dar asta nu este o solutie si sunt impotriva unor astfel de decizii""
Aurel Sunda
antrenor Jiul Petrosani INTENTIE
""Nu are nici o legatura circulara FIFA 1026, din 28 martie 2006, cu sanctiunea data de Comisie. Pe noi nu ne-a interesat ce sanctiune se da, daca depuncteaza Steaua sau nu. Noi am vrut doar sa atragem atentia asupra acestui comportament incalificabil al celor de la Steaua, care persista de mult timp""
Dinu Gheorghe
presedinte Rapid SUFICIENT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.