Interpret
Varsta: 26 de ani In 1998 a primit premiul al II-lea la Festivalul National ""Mamaia a€™98"", sectia interpretare. A castigat marele trofeu si Premiul Presei in cadrul Festivalului Cantecului de Dragoste din 2005. A
Interpret
Varsta: 26 de ani In 1998 a primit premiul al II-lea la Festivalul National ""Mamaia a€™98"", sectia interpretare. A castigat marele trofeu si Premiul Presei in cadrul Festivalului Cantecului de Dragoste din 2005. A obtinut locul IV la Eurovision, Atena, 2006. Cantaretul Mihai Traistariu a devenit cetatean de onoare al municipiului Piatra-Neamt, orasul sau natal, printr-o decizie a consilierilor locali. La finala Eurovision de la Atena, din 20 mai, Traistariu a reprezentat Romania cu piesa ""Tornero"". S-a clasat pe pozitia a patra, calificand Romania direct in finala anului viitor. Desi nu a fost pe podium, Eurovisionul i-a adus o popularitate la care inainte doar visa. Dupa succesul obtinut de cantaret la Eurovision, consilierii locali din Piatra-Neamt au votat in sedinta un proiect prin care s-a propus sa i se acorde lui Traistariu diploma de ""cetatean de onoare al municipiului Piatra-Neamt"" pentru ""contributia adusa la dezvoltarea vietii culturale si artistice a municipiului"". Decizia a fost luata cu unanimitate de voturi. Pentru meritele si succesele sale, Jurnalul National il declara pe Mihai Traistariu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.