Un grav accident rutier s-a produs, ieri, pe raza orasului Turnu-Severin, in urma caruia un subofiter de politie a murit pe loc, iar un ofiter al Serviciului Roman de Informatii si doi subofiteri de jandarmi au fost grav raniti. EXPLOZIE. In jurul
Un grav accident rutier s-a produs, ieri, pe raza orasului Turnu-Severin, in urma caruia un subofiter de politie a murit pe loc, iar un ofiter al Serviciului Roman de Informatii si doi subofiteri de jandarmi au fost grav raniti.

EXPLOZIE. In jurul orelor 11:50, pe DN6, la kilometrul 304+300, in afara localitatii Timna, N. Adi Alberto, de 27 de ani, din localitatea Merinesti, judetul Dolj, conducea autotractorul cu remorca marca Iveco. Datorita unei explozii la anvelopa din partea stanga fata, tanarul a pierdut controlul asupra directiei, a patruns pe sensul opus de mers si a lovit frontal o autospeciala Renault Kangoo, care circula regulamentar, proprietatea Sectiei judetene de Informatii Mehedinti.
Impactul a fost nimicitor, autoutilitara transformandu-se intr-o gramada de fiare contorsionate. Soferul, plutonier major A. Victor, de 41 ani, din Drobeta Turnu-Severin, aflat in misiune, a fost ranit grav, iar pasagerul din dreapta, agent sef D. Cristinel, de 37 ani, de la Politia orasului Strehaia, a decedat pe loc. Ocupantii banchetei din spate a autospecialei, S. Valentin, de 21 ani, din localitatea Racosi, jud. Brasov si F. Ionut, de 20 ani, din Curtea de Arges, militari in termen la Inspectoratul judetean de Jandarmi Mehedinti care se aflau in misiune de transport a corespondentei speciale, au suferit vatamari corporale grave. Ei au fost transportati ieri seara cu un avion si internati intr-un spital din Bucuresti. Politia efectueaza cercetari, pentru a fi stabilita solutia legala in acest caz.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.