Medic veterinar
Varsta: 39 de ani Din aprilie 2005 pana ieri a fost director executiv la Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Tulcea. Presedinte al Autoritatii National Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimente
Medic veterinar
Varsta: 39 de ani Din aprilie 2005 pana ieri a fost director executiv la Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Tulcea. Presedinte al Autoritatii National Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Marian Avram a fost numit ieri in functia de presedinte al Autoritatii National Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor de primul-ministru al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu. Decizia va intra in vigoare dupa publicarea in Monitorul Oficial, se arata intr-un comunicat al Guvernului. Fostul presedinte al ANSVSA, Ion Agafitei, a fost demis saptamana trecuta la propunerea ministrului Agriculturii, Gheorghe Flutur, care a considerat ca institutia a urmarit in mod deficitar respectarea masurilor de biosecuritate in societatile avicole, in contextul aparitiei de noi focare de gripa aviara. Flutur a reprosat conducerii ANSVSA ca nu a verificat activitatea reprezentantilor din teritoriu si a comandamentelor antiepizootice din tara. Pentru alegerea sa in fruntea ANSVSA, Jurnalul National il desem-neaza pe Marian Avram ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.