Reunita sub comanda antrenorului Stelei, Cosmin Olaroiu, selectionata LPF va participa incepand din aceasta seara la un triunghiular organizat la Timisoara de clubul-gazda, Poli. Alaturi de Poli Timisoara si de reprezentativa Ligii, la competiti

Reunita sub comanda antrenorului Stelei, Cosmin Olaroiu, selectionata LPF va participa incepand din aceasta seara la un triunghiular organizat la Timisoara de clubul-gazda, Poli.

Alaturi de Poli Timisoara si de reprezentativa Ligii, la competitia care va avea loc pe stadionul ""Dan Paltinisanu"" va fi prezenta si echipa sarba Hajduk Kula, ocupanta locului 4 in ultima editie a campionatului din Serbia Muntenegru.
SCOP. Delegatia a fost condusa de secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, si de fostul presedinte al Nationalului, Gino Iorgulescu, in calitate de manager general. ""Incercam sa facem o legatura intre lotul de tineret si cei care depasesc varsta pentru aceasta reprezentativa si sunt in vizorul echipei nationale. Se va stabili un lot de 27-30 de jucatori care vor fi in permanenta monitorizati si care vor fi pregatiti tot timpul pentru a face pasul catre prima echipa, in conditiile in care vom avea si meciuri internationale"", a explicat antrenorul Cosmin Olaroiu.
PROGRAM. Cele trei partide ale acestui turneu se vor disputa pe durata a doar 45 de minute. De la ora 16:00 se vor intalni Poli Timisoara si Hajduk Kula, iar de la ora 16:45 va avea loc meciul Selectionata LPF - Hajduk Kula. Ultima confruntare, programata de la ora 17:30, se va desfasura intre Selectionata LPF si Poli. Jocurile sunt transmise in direct de TV Sport.

MULTUMITI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.