Reunita sub comanda antrenorului Stelei, Cosmin Olaroiu, selectionata LPF va participa incepand din aceasta seara la un triunghiular organizat la Timisoara de clubul-gazda, Poli.

Alaturi de Poli Timisoara si de reprezentativa Ligii, la competitia care va avea loc pe stadionul ""Dan Paltinisanu"" va fi prezenta si echipa sarba Hajduk Kula, ocupanta locului 4 in ultima editie a campionatului din Serbia Muntenegru.
SCOP. Delegatia a fost condusa de secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, si de fostul presedinte al Nationalului, Gino Iorgulescu, in calitate de manager general. ""Incercam sa facem o legatura intre lotul de tineret si cei care depasesc varsta pentru aceasta reprezentativa si sunt in vizorul echipei nationale. Se va stabili un lot de 27-30 de jucatori care vor fi in permanenta monitorizati si care vor fi pregatiti tot timpul pentru a face pasul catre prima echipa, in conditiile in care vom avea si meciuri internationale"", a explicat antrenorul Cosmin Olaroiu.
PROGRAM. Cele trei partide ale acestui turneu se vor disputa pe durata a doar 45 de minute. De la ora 16:00 se vor intalni Poli Timisoara si Hajduk Kula, iar de la ora 16:45 va avea loc meciul Selectionata LPF - Hajduk Kula. Ultima confruntare, programata de la ora 17:30, se va desfasura intre Selectionata LPF si Poli. Jocurile sunt transmise in direct de TV Sport.

MULTUMITI