Desi se parea ca lucrurile erau pe cale sa se linisteasca dupa ce conducerea formatiei din Soseaua Stefan cel Mare a ajuns la un acord cu tehnicianul Vasluiului, Mircea Rednic, in vederea preluarii bancii tehnice a lui Dinamo din vara, o parte a acti
Desi se parea ca lucrurile erau pe cale sa se linisteasca dupa ce conducerea formatiei din Soseaua Stefan cel Mare a ajuns la un acord cu tehnicianul Vasluiului, Mircea Rednic, in vederea preluarii bancii tehnice a lui Dinamo din vara, o parte a actionarilor se impotriveste acum acestei decizii.

REVOLTA. Dupa ce Rednic a anuntat ca intentioneaza sa faca restructurari masive la nivelul lotului, Gigi Netoiu i-a montat rapid pe jucatori contra ""Puriului"", fotbalistii refuzand sa se pregateasca marti, invocand neprimirea platilor restante. In realitate, n-a fost vorba decat despre o revolta pusa la cale de Netoiu pentru a impiedica numirea lui Rednic. Potrivit unor surse din preajma dinamovistilor, principalii jucatori de care Rednic ar vrea sa scape sunt Alexa si Grigorie. Cum amandoi sunt fotbalistii ""Comandantului"", acesta s-a folosit de declaratiile lui Rednic pentru a avertiza pe toti componentii lotului.
RAZBOI. Asa se explica si afirmatiile ""cainilor"" din ultimele doua zile, cand aproape toti jucatorii si-au manifestat sprijinul neconditionat pentru Florin Marin, spunand ca actualul tehnician al lui Dinamo ar merita sa continue in campionatul viitor tot in Stefan cel Mare, desi selectionerul reprezentativei de tine-ret a fost contestat adeseori de suporteri si de unii dintre actionari. Principalul handicap al lui ""Flocea"", care nu ar fi putut face mai multe intr-o perioada halucinanta pentru Dinamo, este insa tocmai apropierea de Gigi Netoiu, alaturi de care a mai lucrat la Rocar, Universitatea Craiova si Dinamo in urma cu trei ani. (Dragos Stoica)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.