Lotul reprezentativ de tineret s-a reunit ieri, la Casa Fotbalului, in vederea meciului amical programat sambata, la ora 20:00, pe stadionul Dinamo, impotriva Turciei. Selectionerul Florin Marin e deja cu gandul la grupa cu Irlanda de Nord si cu
Lotul reprezentativ de tineret s-a reunit ieri, la Casa Fotbalului, in vederea meciului amical programat sambata, la ora 20:00, pe stadionul Dinamo, impotriva Turciei.

Selectionerul Florin Marin e deja cu gandul la grupa cu Irlanda de Nord si cu Germania pentru calificarea la CE 2007. ""Este bine ca nu se suprapun datele de la echipa mare cu cea de la tineret, asa ca o sa am de unde alege. Este un avantaj pentru Germania, ca va juca acasa meciul de baraj, dar eu am incredere in aceasta generatie"", a declarat Florin Marin. Pentru meciul cu turcii, antrenorul nu va putea conta pe Ciprian Marica, Claudiu Voiculet, Costin Curelea (accidentati), Banel Nicolita si Cristian Pulhac (plecati cu echipa de seniori in turneul din SUA).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.