In toamna aceasta implineste 66 de ani. Este divortata. Locuieste singura intr-o vila de 350 de metri patrati, in Beverly Hills, California. ""Inainte aveam personal: o menajera, o secretara, un gradinar. Acum ma descurc singura: fac menajul, spal...
In toamna aceasta implineste 66 de ani. Este divortata. Locuieste singura intr-o vila de 350 de metri patrati, in Beverly Hills, California. ""Inainte aveam personal: o menajera, o secretara, un gradinar. Acum ma descurc singura: fac menajul, spal...""
Aceasta este o declaratie a nevestei neglijate si bautoare de whisky din serialul Dallas: Sue Ellen, adica actrita Linda Gray. O perioada a fost dependenta de alcool. Nu se stie daca personajul a generat dependenta actritei sau actrita a generat dependenta personajului. Acum, Jennifer Lopez a primit propunerea de a juca rolul lui Sue Ellen intr-o adaptare pentru marele ecran a ""Dallas-ului"". Iar Linda spune: ""Sper sa primesc un rol in versiunea cinematografica a acestui film"". E constienta ca nici nu mai poate fi vorba de Sue Ellen. Nu poate concura cu fundul bombat al lui J.Lo. In cel mai fericit caz ar putea sa primeasca rolul mamei lui Sue. In cel mai nefericit caz va fi menajera lui J.Lo. Va asista la vaicarelile sexy ale divei latino si va zambi trist. Isi va zice tot timpul in gand: ""Eu as fi rotit mai bine palma in jurul paharului"", ""Lacrimile mele ar fi fost mai convingatoare decat ale ei"", ""Zambetul meu in coltul gurii ar fi fost mai senzual ca al ei"", ""Picioarele mele si-ar fi aratat zveltetea mai bine ca ale ei"" si altele. Cat de mult te poate marca un rol principal, incat sa soliciti orice numai ca sa fii in preajma acelui rol? ""Ce parere am despre alegerea lui Jennifer Lopez pentru rolul Sue Ellen? Ar trebui sa o intrebati pe Linda Gray"", spune Larry Hagman, fostul JR. Nu o intrebam, dar ii dam un sfat: Linda, da-o naibii pe J.Lo, fa menajul la tine acasa!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.