Nemultumiti de restantele financiare pe care le are de achitat conducerea clubului, jucatorii dinamovisti au refuzat sa efectueze antrenamentul de marti seara. Fotbalistii au solicitat o discutie la vestiare cu un membru al Consiliului de Adminis
Nemultumiti de restantele financiare pe care le are de achitat conducerea clubului, jucatorii dinamovisti au refuzat sa efectueze antrenamentul de marti seara.

Fotbalistii au solicitat o discutie la vestiare cu un membru al Consiliului de Administratie, sustinand ca nu si-au primit banii pe ultimele doua luni. Ei considera nedreapta si decizia de blocare a primelor de joc. Directorul general, Gigi Netoiu (foto), si managerul sportiv Petre Buduru le-au promis jucatorilor ca datoriile vor fi achitate, insa problemele sunt destul de mari. ""Deoarece actiunile nu s-au impartit nici pana acum, majoritatea actionarilor a refuzat sa mai dea bani la club. Astfel, s-au acumulat datorii nu numai fata de jucatori, ci si la bugetul statului"", a dezvaluit unul dintre liderii clubului. Se pare ca directorul general, Gigi Netoiu, pare tot mai decis sa paraseasca gruparea dinamovista, din cauza numeroaselor scandaluri care au avut loc in ultima perioada.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.