Antrenorul roman are mari sanse sa-i ia locul lui Francesco Guidolin pe banca tehnica a gruparii din Principat. Incepand din sezonul viitor, Ladislau Bölöni ar putea pregati pe AS Monaco, finalista Ligii Campionilor in 2004

Antrenorul roman are mari sanse sa-i ia locul lui Francesco Guidolin pe banca tehnica a gruparii din Principat.

Incepand din sezonul viitor, Ladislau B̦l̦ni ar putea pregati pe AS Monaco, finalista Ligii Campionilor in 2004. Potrivit cotidianului La۪Equipe, conducatorii gruparii monegasce si tehnicianul roman ar fi ajuns deja la un acord dupa intalnirea de marti dupa-amiaza. Ziarul francez adauga chiar ca anuntul oficial al instalarii lui B̦l̦ni este doar o chestiune de ore.
TACERE. Astfel, Bölöni ar parasi Rennes cu un an inainte de expirarea contractului. Oficialii clubului breton nu au avut nici o reactie la aceste informatii, presedintele Emmanuel Cueff si managerul general, Pierre Dreossi, afirmand ca nu sunt la curent cu nimic. In sezonul recent incheiat, Rennes a avut un parcurs remarcabil, chiar daca in final a ratat calificarea in cupele europene dupa ce la un moment dat era in carti chiar pentru un loc de Liga Campionilor.
ADIO. In schimb, pentru AS Monaco a fost un an slab, incheiat cu o clasare pe locul 10 in Ligue 1, ceea ce i-a determinat pe conducatorii monegasci sa ia masuri. In consecinta, actualul antrenor al formatiei din Principat, Francesco Guidolin, a fost anuntat
de mai multe saptamani ca va trebui sa plece, el urmand sa revina in Italia, la Palermo.

CRITIC


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.