Concertele din strainatate continua sa fie o atractie Dupa unguri si bulgari, am inceput si noi sa avem parte de show- uri cu mari staruri internationale. Avand in vedere nazuintele noastre de aderare la UE in 2007, intamplator sau nu, anul acest

Concertele din strainatate continua sa fie o atractie

Dupa unguri si bulgari, am inceput si noi sa avem parte de show- uri cu mari staruri internationale. Avand in vedere nazuintele noastre de aderare la UE in 2007, intamplator sau nu, anul acesta am avut parte (si vom mai avea!) de spectacole adevarate. Dupa decembrie a€™89, Dorian Ciubuc a fost cel care a ""spart gheata"", organizand concerte cu nume mari, intrate in istoria genului, dar nu in actualitate. A fost un remember necesar, care a adus o imensa bucurie multor iubitori ai muzicii, dupa care a fost Marcel Avram cu un Michael Jackson in plina glorie. Au mai venit sa cante la noi John Mayall, Jethro Tull, Metallica, Rod Stewart, Sting, Yes, Julio Iglesias si altii intr-un ""ritm"" de unul sau doua concerte de asemenea amploare pe an. Pe atunci, in Ungaria veneau ""adevaratii"" si multi romani plecau la Budapesta, pentru a-i vedea pe AC/DC, Guns na€™ Roses, Soundgarden sau Rolling Stones, pe cont propriu sau in grupuri (mai mult sau mai putin) organizate. De cativa ani, romanii au inceput sa mearga si in Bulgaria pentru Alice Cooper sau Judas Priest. Chiar daca 2006 este exploziv pentru romani cu King Diamond, 50 Cent, Deftones, Depeche Mode, Billy Idol si The Exploited intr-un singur anotimp (si nu au fost toti enumerati!), plecarile pentru concerte in strainatate continua.
Asta si pentru ca organizatorii de la noi inca nu ""indraznesc"", din diverse motive, la Rolling Stones, Red Hot Chili Peppers, Guns na€™ Roses sau Robbie Williams.

DISCURI PENTRU PLAYER


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.