Desi nu recunoaste, e clar ca Oanei Zavoranu (foto) ii face placere razboiul verbal pe care il duce de aproape un an cu ""dracusorii"" Huidu si Gainusa. ""RECUNOSTINTA"". Dupa ce acestia au declarat, deunazi, ca strang bani pentru o noua siliconar
Desi nu recunoaste, e clar ca Oanei Zavoranu (foto) ii face placere razboiul verbal pe care il duce de aproape un an cu ""dracusorii"" Huidu si Gainusa.

""RECUNOSTINTA"". Dupa ce acestia au declarat, deunazi, ca strang bani pentru o noua siliconare a bustului ei, iata ca Oana le intoarce ""gestul"".
In stilul ei, fireste: ""M-am gandit sa le donez doua locuri de veci, ca tot sunt patroana unui cimitir. Le dau d-alea bune, cu vedere la alee. Ar trebui sa fie incantati, caci locurile de veci sunt foarte scumpe"". Daniel Capatos, prezentatorul emisiunii VDTV(Antena 3), a intrebat-o, sambata, ce parere are despre faptul ca fostul ei iubit, Cove, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Ioana Ginghina: ""Nu ma intereseaza relatia lor. Eu sunt cu Pepe si doar el conteaza. Pepe e romantic, o persoana deosebita. Cu Ioana am lucrat intr-o telenovela, e o tipa de treaba. De fapt, si eu sunt de treaba, nu-mi plac scandalurile"". Ceva e putred, caci Cove declarase ca e colerica. (Simona Ecovoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.