Formatia antrenata de Cosmin Olaroiu a invins ieri in Regie revelatia actualei editii de campionat si a luat prima optiune la titlu. Steaua si-a marit sansele sa castige titlul de campioana, dupa ce ""militarii"" au invins ieri cu destule emot

Formatia antrenata de Cosmin Olaroiu a invins ieri in Regie revelatia actualei editii de campionat si a luat prima optiune la titlu.

Steaua si-a marit sansele sa castige titlul de campioana, dupa ce ""militarii"" au invins ieri cu destule emotii in Regie.
INCRANCENAT. Primul gol a venit in minutul 49, cand Nicolita a razbunat ocaziile sale, ale lui Dica si Cristocea din prima repriza. La numai trei minute insa, Tibi Balan a egalat dupa o faza stranie. N-a ramas insa asa, pentru ca Stancioiu a gresit la randul sau in minutul 78, faultandu-l in careu pe Nicolita. ""Dupa acest meci am luat o optiune foarte importanta pentru castigarea titlului. Rapidistii ne-au atacat in ultima vreme pentru a abate atentia de la lucrurile pe care le fac ei"", a declarat la final Cosmin Olaroiu, facand aluzie la meciul disputat de giulesteni la Dej. In sprijinul aceleiasi idei, Mirel Radoi le-a aratat ziaristilor bilete de pariuri in valoare de 50 de milioane in care a mizat pe victoria Rapidului.

CFR CLUJ - RAPID 1-3


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.