""Cainii"" raman in cursa pentru un loc intr-o cupa europeana dupa victoria obtinuta la Mioveni, in fata lui FC Arges. ""Avem timp suficient sa pregatim ultimele doua partide din acest campionat. Ne jucam in continuare sansa de a evolua in Cupa UEFA"
""Cainii"" raman in cursa pentru un loc intr-o cupa europeana dupa victoria obtinuta la Mioveni, in fata lui FC Arges. ""Avem timp suficient sa pregatim ultimele doua partide din acest campionat. Ne jucam in continuare sansa de a evolua in Cupa UEFA"", a declarat dupa meci antrenorul dinamovist, Florin Marin, referindu-se la intreruperea campionatului pentru turneul nationalei in SUA.
SEDINTA. La partida au fost prezenti aproximativ 150 de suporteri dinamovisti. Galeria alb-rosiilor a afisat un banner de suport pentru capitanul Florentin Petre, al carui tata a decedat vineri, dar a scandat in mod repetat impotriva actionarilor clubului veniti la Mioveni. ""Ei striga tot timpul, si cand castiga echipa, pentru ca nu au sapte ani de acasa"", a spus Gigi Netoiu, care a dezvaluit ca saptamana viitoare va avea loc o intrunire a actionarilor in care se va stabili strategia clubului pentru sezonul viitor: ""In privinta sedintei de luni, punctul meu de vedere este unul singur: la Dinamo sa ramana cei care vor sa faca performanta"". In privinta antrenorului, mai mult ca sigur acesta va fi Mircea Rednic.
POLIGRAF. Desi s-a declarat multumit de evolutia echipei, Cornel Penescu, unul din actionarii majoritari ai lui FC Arges, a spus ca jucatorii ar putea fi testati cu detectorul de minciuni pentru a se vedea daca si-au aparat corect sansele. ""O sa vad inregistrarea meciului, inca nu m-am razgandit in privinta poligrafului"", a spus Penescu. (Andrei Nicolescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.