Comisarii Garzii Financiare (GF), membri ai Sindicatului National al Functionarilor Publici (SNFP), sunt in continuare in greva. In timp ce liderii sindicali sustin ca sunt in greva 830 de comisari, ministrul Finantelor spune ca sunt in greva numai 350 de comisari.
Grevistii sunt hotarati sa nu renunte la protest pana nu le sunt rezolvate problemele. ""Am sesizat Parlamentul, Guvernul si Presedintia in legatura cu faptul ca ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, nu respecta legea si i-am cerut presedintelui Traian Basescu sa medieze acest conflict"", a spus Sebastian Oprescu, presedintele SNFP. Ministrul Finantelor a dispus comisarilor GF sa participe, alaturi de celelalte autoritati ale statului, in eforturile de stopare a gripei aviare, exprimandu-si disponibilitatea de a rezolva problemele.
FINANTE. ""Regret ca o parte din comisarii Garzii Financiare continua actiunea de protest in ciuda faptului ca Ministerul Finantelor si-a exprimat disponibilitatea de a rezolva problemele in ansamblu ale angajatilor din minister"", a declarat Sebastian Vladescu. (Elena Stan)