O petrecere cu fast, in aer liber, cu vedete si cu surprize, a avut loc miercuri seara in Parcul Ioanid. Tango, revista femeilor care stiu sa se miste, a sarbatorit un an de existenta. La mai mare si la cat mai multi ani! Organizatorii au inceput
O petrecere cu fast, in aer liber, cu vedete si cu surprize, a avut loc miercuri seara in Parcul Ioanid. Tango, revista femeilor care stiu sa se miste, a sarbatorit un an de existenta. La mai mare si la cat mai multi ani!

Organizatorii au inceput din prima cu surprizele: zece dintre invitatii de la petrecere s-au trezit cu o limuzina la poarta. Mai precis, Tango a organizat o tombola, iar fericitii castigatori au fost adusi la eveniment si retur cu automobile ultimul racnet. Mare le-a fost mirarea iubitorilor de tango cand au realizat ca aniversarea va avea loc in parc. In Parcul Ioanid, printre mese impodobite cu fundite, baloane, plus o formatie care a cantat live. ""Tango este o poveste de dragoste pe care am inceput-o in urma cu un an si pe care o vom continua, pentru ca este una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste ale lumii, pentru ca nu ne vom plictisi unii de altii si pentru ca vom gasi intotdeauna posibilitatea de a va face sa ne iubiti"", a declarat Alice Nastase, directorul-editorialist al publicatiei. De altfel, intregul eveniment a fost cat se poate de original. La fel ca si Alice Nastase, careia i se mai spune si ""mama de reviste"".
INVITATIE LA DANS! A fost alaturi de Tango, acum cand a implinit un an, Mihaela Radulescu. Cea care a pozat in numarul aniversar al revistei alaturi de Razvan Mazilu. Un moment emotionant a prezentat chiar Razvan, a dansat un tango impreuna cu o balerina care merita admiratia intregii lumi: minunata Monica Petrica. Un dans care ne-a scos din cap tangoul, asa cum il percepeam cei mai multi dintre noi, pana cand i-am vazut pe acesti adevarati profesionisti. Monica si Razvan au dansat pe scena amenajata pe un mic lac, de parca ar fi fost pe scena Operei. Printre invitati s-au mai numarat Aurora Liiceanu, Mihai Mitoseru, Eugen Cristea si multi altii. Alessandra Stoicescu si Gabi Vranceanu Firea s-au prezentat altfel decat cum le stiti de la televizor. Coafate si imbracate ca doua printese. Lucian Mandruta a tinut toata seara pe cineva in brate. Pe baietelul lui. Livia Dila a stat intreaga seara pe langa Peter Imre.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.