Fotbalist la Rapid
Varsta: 24 de ani A debutat in fotbal la Rapid Bucuresti in anul 2000. Prima evolutie in Divizia A a fost in 2001, intr-un meci al Rapidului impotriva Stelei. In 2003 a fost selectionat la nationala Romaniei, primul mec
Fotbalist la Rapid
Varsta: 24 de ani A debutat in fotbal la Rapid Bucuresti in anul 2000. Prima evolutie in Divizia A a fost in 2001, intr-un meci al Rapidului impotriva Stelei. In 2003 a fost selectionat la nationala Romaniei, primul meci jucandu-l impotriva Ucrainei. Atacantul Daniel Niculae a fost desemnat cel mai bun om de pe teren in finala Cupei Romaniei. Formatia giulesteana a castigat in fata echipei FC National in urma golului marcat de Niculae in primul minut de prelungiri al partidei. Jucatorul a declarat: ""Trebuia sa ne dam viata pentru Cupa, deoarece este un trofeu important, un obiectiv pe care ni l-am propus. Rapid poate realiza eventul in acest an. Orice e posibil. Noi ne-am indeplinit obiectivul si dedicam acest trofeu tuturor suporterilor"". Considerat unul dintre cei mai talentati jucatori ai Romaniei la ora actuala, lui Daniel Niculae i se prezice un mare viitor, executiile sale senzationale si aportul in fiecare meci recomandandu-l marilor cluburi din Europa. Pentru excelenta evolutie si pentru golul marcat pentru echipa sa in ultimul act al Cupei Romaniei, Jurnalul National il declara pe Daniel Niculae ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.