Fostul director general al lui Juventus, Luciano Moggi, a revenit in centrul uriasului scandal declansat in fotbalul italian. Ieri-dimineata, politia financiara a efectuat o perchezitie la sediul clubului torinez, in cadrul anchetei privind presupusa
Fostul director general al lui Juventus, Luciano Moggi, a revenit in centrul uriasului scandal declansat in fotbalul italian. Ieri-dimineata, politia financiara a efectuat o perchezitie la sediul clubului torinez, in cadrul anchetei privind presupusa manipulare ilegala a unor sume de bani, iar Moggi a fost pus sub acuzare in legatura cu acest dosar.
PERCHEZITII. In varsta de 68 de ani, eminenta cenusie a fotbalului italian a mai fost pusa sub acuzare de Parchetul din Napoli pentru asociere in vederea savarsirii de frauda sportiva si de Parchetul din Roma pentru concurenta neloiala pe piata transferurilor. Fostul administrator-delegat al ""Batranei Doamne"", Antonio Giraudo, a fost si el cercetat pentru fals in acte si frauda fiscala. Ieri, Politia economica a inceput perchezitionarea domiciliilor jucatorilor de la Juventus, incepand cu Fabio Cannavaro si cu Zlatan Ibrahimovici. Este posibil ca in perioada urmatoare aceste controale sa se extinda.
INTENTIE. Gazzetta dello Sport anunta ca oficialii lui Juventus se gandesc la angajarea antrenorului Walter Novellino, in cazul in care echipa va fi retrogradata dupa finalizarea anchetelor. Novellino este marele specialist al promovarilor in Serie A.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.