Vreti sa stiti ce materiale pentru amenajari interioare se poarta, care este culoarea la moda in acest an sau ce credit vi se potriveste? Construct Expo Ambient a strans la un loc 700 de firme care va ofera solutii. Consultanta, interactiv

Vreti sa stiti ce materiale pentru amenajari interioare se poarta, care este culoarea la moda in acest an sau ce credit vi se potriveste? Construct Expo Ambient a strans la un loc 700 de firme care
va ofera solutii.

Consultanta, interactivitate, solutii practice pentru amenajarea casei sau a gradinii, acestea sunt cuvintele de ordine la Construct Expo Ambient. La Romexpo se desfasoara in perioada 17-21 mai cea mai mare expozitie de amenajari interioare. Circa 700 de firme isi etaleaza produsele pe 50.000 de metri patrati.
GRADINA. Exista sute de firme care ofera produse din cele mai variate pentru amenajarea curtii, de la garduri pana la foisoare, pergole, piscine, mese sau scaune. Au aparut si companii care ofera servicii complete, de la proiectare pana la montarea mobilierului. ""Noi credem ca PVC-ul este materialul ideal pentru tot ce trebuie in gradina, deoarece nu putrezeste, nu rugineste si nu necesita vopsire"", spune Alexandru Soare, reprezentantul firmei Spectrum Construct. El adauga ca preturile pentru un gard variaza intre 35 si 80 de euro/mp, cu TVA si montaj incluse. Cine prefera fierul forjat trebuie sa stie ca un metru costa intre 50 si 300 de euro.
CREDITE. Ochii vad, inima cere, dar de unde luam banii? Ei bine, si aceasta problema este rezolvata. In Pavilionul 2 se desfasoara cel mai mare salon bancar dedicat finantarilor imobiliare sau celor cu destinatie de modernizare a locuintei. Sunt prezente toate bancile care au adus ofiteri de credite ce pot calcula pe loc care este valoarea creditului pe care o persoana poate sa-l obtina in functie de salariul si de venitul pe care le are. Consilierii ofera si sfaturi privind modalitatea de a lua creditul, respectiv in lei sau in euro, cu dobanda fixa sau variabila.

Bricolajul prinde viteza

INTERES. Oamenii isi clatesc ochii cu noutati


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.