Christina Aguilera, un nou album Proaspat casatorita, diva pop Christina Aguilera, 25 de ani, a anuntat ca va scoate un nou album dupa o pauza de patru ani, produs discografic ce va putea fi gasit in magazinele de specialitate incepand cu luna augu

Christina Aguilera, un nou album
Proaspat casatorita, diva pop Christina Aguilera, 25 de ani, a anuntat ca va scoate un nou album dupa o pauza de patru ani, produs discografic ce va putea fi gasit in magazinele de specialitate incepand cu luna august. Christina Aguilera, care s-a casatorit in luna noiembrie cu Jordan Bratman, a revenit in studioul de inregistrari si lucreaza in prezent la un album cu influente retro-jazz, al carui titlu va fi ""Back To Basics"". Primul extras pe single de pe acest album va fi lansat in cursul lunii iunie.

Cele mai generoase vedete ale lumii

Angelina Jolie si Bono (solistul vocal al U2) se numara printre cele mai generoase vedete din lume, conform unui nou sondaj efectuat de revista Forbes. O prezenta surprinzatoare pe lista este Jackie Chan. In 1998, actorul, specialist in arte martiale, a pus bazele unei organizatii care a donat 64.000 de dolari pentru ajutorarea victimelor tsunami din Asia de Sud si 100.000 de dolari pentru persoanele fara casa din Los Angeles. Pe lista se mai afla Celine Dion, Paul McCartney, Steven Spielberg, Nicholas Cage, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger si Oprah Winfrey.
Joc video cu Robert De Niro si Al Pacino
Actorii si regizorul thriller-ului din 1995 ""Heat"" sunt in negocieri avansate pentru a participa la crearea unui joc video de tipul FPS (First Person Shooter) a carui actiune sa se petreaca in lumea filmului. Filmul ""Heat"" a oferit prima confruntare fata in fata pe ecrane a actorilor Al Pacino si Robert De Niro, aflati de baricade diferite ale legii. Actiunea jocului se va desfasura in perioada cronologic anterioara actiunii filmului.

Britney Spears il vrea pe George Clooney

Britney Spears isi doreste cu disperare sa joace intr-un film alaturi de idolul ei din lumea cinematografica, George Clooney. Astfel, dupa numeroasele succese inregistrate in lumea muzicii, cantareata - care a avut roluri in serialul tv ""Will&Grace"" - este hotarata sa cucereasca si lumea filmului. ""Mi-ar placea sa joc alaturi de George Clooney. Este foarte dragut, dar sa nu-i spuneti sotului meu ca am spus asta"", a declarat Spears, care a anuntat recent ca urmeaza sa aiba un al doilea copil.

Tom Hanks, in Guinness Book
Actorul american Tom Hanks, castigator a doua premii Oscar, a intrat in Guinness Book pentru ca a aparut in sapte filme consecutive ce au obtinut incasari de peste 100 de milioane de dolari in SUA in perioada 1998-2002. Potrivit Guinness Book, Tom Hanks a jucat in 14 filme cu un succes de casa de peste 100 de milioane de dolari, sapte dintre filme fiind consecutive. Seria de filme cu incasari de peste 100 de milioane de dolari ar fi putut ajunge la 11 pelicule, daca filmul ""That Thing You Do"" ar fi incasat mai mult de 25 de milioane de dolari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.