In acest sezon se poarta invitatii de marca. Organizatorii de spectacole sau de festivaluri se intrec in a aduce in Romania trupe si artisti care mai de care mai cunoscuti. Festivalul de la Callatis incearca sa ajunga la inaltimea ""Cerbului"" s
In acest sezon se poarta invitatii de marca.
Organizatorii de spectacole sau de festivaluri se intrec in a aduce in Romania trupe si artisti care mai de care mai cunoscuti.

Festivalul de la Callatis incearca sa ajunga la inaltimea ""Cerbului"" sau la longevitatea ""Mamaiei"". Si, fiindca daca nu-i cool, nu-i festival destul, spectacolul-concurs de la Mangalia vrea sa rupa si el gura targului. Anul acesta cu Vaya con Dios, ca invitat special. ""Vaya con Dios"" inseamna in limba spaniola ""mergi cu Dumnezeu"". Asta inseamna ca inclusiv negocierile dintre organizatori (adica Primaria Mangalia) si trupa belgiana au mers bine.
MINIRECITAL. Ca in fiecare an, Festivalul de la Callatis va dura sapte zile (in perioada 9-15 august) si va mai gazdui simpozionul ""Romanii de pretutindeni"". Vor mai avea loc, de asemenea, si multe evenimente devenite deja traditionale: ""Targul de carte"", ""Placinta Dobrogeana"" sau ""Festivalul Artificiilor"". Vaya con Dios a mai venit o data in Romania si a cantat la Brasov, la una dintre editiile Cerbului de Aur. La Callatis, pe scena-scoica, va sustine un minirecital dorit de multi admiratori. ""Nah Neh Nah"", abia asteptam sa ne calce pragul Litoralului!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.