Stimati telespectatori, ne aflam, iata, aici, pe Aeroportul Militar Otopeni, aici, spuneam, unde, peste doar cateva minute, va ateriza avionul ce-l are la bord pe insusi pre-se-din-tele Ro-ma-ni-ei, Tra-ian Ba-ses-cu.

Pentru telespectatorii nostri care au deschis mai tarziu televizoarele, sa mentionam imediat ca presedintele Basescu a fost intr-o vizita de spitalizare pana la Viena, ca sa se opereze de hernie de disc. Pana una-alta, trebuie sa va spunem ceva ce am aflat din surse sigure, si anume ca genialii medici de la Viena, singurii in masura sa opereze o asemenea boala grea, au revenit asupra diagnosticului pus de incompetentii medici romani, din ""hernie de disc"", in ""hernie de risc"". Respiram usurati, laolalta cu toata natia romana, mai ales cea cu drept de vot, ca nu s-a deplasat degeaba in duminica aceea ca sa-l stampileze pe nea Base, cum ii spunem noi, copiii Romaniei. Medicii care l-ar fi putut opera pe nea Base au acum mari mustrari de constiinta si spera din toata inima sa fie sanctionati groaznic pentru fapta lor de rarrissima incompetenta.
PE FURIS. Inca un lucru, domnilor si doamnelor, foarte, dar foarte greu am reusit sa ne infiltram aici, masurile de securitate fiind groaznic de se-vere, am putea spune... din toata presa asta romaneasca, noi suntem singurii care au reusit sa se infiltreze, ca niste soareci, ca niste gandaci de bucatarie, ca niste bestii, in incinta aeroportului, stam, dupa cum vedeti, ascunsi prin boscheti, dar ne facem treaba.
Se aude un huruit, daca e sa ne uitam putin pe cerul ca de clestar al patriei, putem observa, cu acuitatea care ne caracterizeaza, un a-vi-on. Sa fie cursa basesciana? Sa fie o alta cursa? Ramaneti cu noi, nu mai dam publicitate, colegii mei din redactie vor sa va conecteze cu evenimentul in fiecare clipa... dar iata, colegul meu surprinde chiar in aceasta clipa aterizarea avionului, mai stam putin in boscheti, dupa care o zbughim inspre targa prezidentiala, iar de-o fi in bataia pustilor, nu-i nimic, pentru dumneavoastra, stam si in bataia pustilor.
MOTOR! Vedeti de mine? Ah, bun! Sa ma dau putin mai asa... acuma vedeti? Bine, colegul meu, bestie ca si mine, o s-o zbugheasca alaturi de mine inspre targa prezidentiala, hai, draguta, acuma, asa... fuguta-fuguta, repetam, ne grabim doar putin, nu avem de ce sa ne grabim foarte tare, pentru simplul motiv ca nu ne-o ia nimeni inainte, am putea merge chiar si la trap... pardon... la pas, dar noi vrem sa va informam cat mai repede cu putinta, repetam, avem ex-clu-si-vi-ta-te, evenimentul e surprins numai si numai de echipa noastra de soareci profesionisti, nea Base e lungit pe targa..., o sa-ncercam sa-i smulgem niste declaratii...

""Mi-am luat papucii cu cap de iepure. Stii ce haios arat in ei?""

CLIPE. Natura moarta cu o masina prezidentiala vie, asteptand cuminte culoarea verde