Maine va incepe ""Cupa Resita"", concurs automobilistic ce se va desfasura timp de trei zile pe Valea Domanului. Evenimentul, organizat de Clubul Sportiv Racing Team UCM Resita, conteaza pentru etapele a 5-a si a 6-a ale Campionatului de Viteza i
Maine va incepe ""Cupa Resita"", concurs automobilistic ce se va desfasura timp de trei zile pe Valea Domanului.

Evenimentul, organizat de Clubul Sportiv Racing Team UCM Resita, conteaza pentru etapele a 5-a si a 6-a ale Campionatului de Viteza in Coasta al Romaniei. Cursele vor avea loc pe DN 58, intre kilometrii 44 si 49. La acest concurs sunt admise toate automobilele care se supun prevederilor Regulamentului de Viteza in Coasta: Grupa N (automobile de productie), Grupa A (automobile touring) si Grupa H (automobile neomologate sau modificate). In afara de cele trei clase, se vor mai intocmi ierarhii pentru debutanti, echipe si clasamentul general open. Dupa cilindreea motoarelor, autoturismele vor fi impartite in patru clase: pana la 1.600 centimetri cubi, de la 1.600 la 2.000 cmc, de la 2.000 la 3.000 cmc si peste 3.000 cmc.
DEBUT. Cu aceasta ocazie se va lansa si echipa de raliuri UCM Resita, pentru care vor concura Mihai Leu si Lucian Preda. Acest lucru reprezinta o premiera, fiind pentru prima data cand un sponsor principal are doua echipe, in CN de raliuri si in Campionatul de Viteza in Coasta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.