Presedintele CCA, Gheorghe Constantin, a declarat ieri ca nu isi reproseaza delegarea fiului sau la meciul Steaua - CFR Cluj, spunand ca l-a ales pe Augustus pentru experienta sa. ""Nu regret nimic. Aveam de ales intre el si Sebastian Coltescu.
Presedintele CCA, Gheorghe Constantin, a declarat ieri ca nu isi reproseaza delegarea fiului sau la meciul Steaua - CFR Cluj, spunand ca l-a ales pe Augustus pentru experienta sa.

""Nu regret nimic. Aveam de ales intre el si Sebastian Coltescu. Putea sa greseasca oricand. Si arbitrii straini gresesc. Din pacate, arbitrii straini au gresit, iar greselile lor au fost acceptate de toata lumea. Nu-i mai taxati atat de mult pe arbitri"", a spus presedintele CCA intr-o conferinta de presa. Legat de penalty-ul neacordat de fiul sau, presedintele CCA a declarat ca asistentul Marcel Savaniu ar fi trebuit sa intervina la faza in care Cosmin Tilinca a fost faultat in careu de Baciu: ""Savaniu era cel mai bine plasat. A spus ca nu era sigur, iar la un meci cu asemenea importanta trebuie sa fii foarte sigur. Opinia mea este ca Augustus nu a primit o nota mare. Am spus ca este peste 7, dar l-am retinut de la delegari"". De asemenea, presedintele CCA a afirmat ca nu isi reproseaza ca s-a intalnit saptamana trecuta cu Gigi Becali: ""Am insistat sa stau de vorba cu orice conducator si oriunde. Daca ma invita Steaua la ei, ma duceam, daca ma invita Rapid la ei, ma duc"". Meciul Steaua - Sportul va fi arbitrat de Marian Salomir, iar CFR - Rapid de Sebastian Coltescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.