Scandalul din fotbalul italian incepe sa-i afecteze in mod direct si pe romani.
Potrivit cotidianului La Stampa, Luciano Moggi, fostul director general al lui Juventus, a folosit facturi false in transferul lui Adrian Mutu la gruparea torinez
Scandalul din fotbalul italian incepe sa-i afecteze in mod direct si pe romani.
Potrivit cotidianului La Stampa, Luciano Moggi, fostul director general al lui Juventus, a folosit facturi false in transferul lui Adrian Mutu la gruparea torineza. Ziarul italian mentioneaza ca Moggi a utilizat facturi emise de o societate inexistenta din Londra, condusa de Francesca Romana Dolazza si Massimo Bassoli, ambii retinuti in urma cu cinci zile in urma incasarii mai multor milioane de euro din contributiile publice. Cei doi garantau facturi emise de societati inexistente cu sediul in afara Italiei, fraudand fiscul si umfland sumele. Moggi a apelat si el la cei doi in cazuri de achizitii complicate de jucatori, asa cum a fost si transferul lui Mutu. PERSONALITATI. Totodata, in scandalul meciurilor trucate, apar pe zi ce trece alte persoane sus-puse, cum ar fi ministrul de Interne al Italiei, Giuseppe Pisanu. Acesta i-a cerut lui Moggi, intr-o convorbire telefonica, sa ajute echipa Sasari Torres din Serie C1. In cursul zilei de ieri au mai fost audiati, in calitate de ""persoane informate"", antrenorul lui Milan, Carlo Ancelotti, si cel al lui Inter, Roberto Mancini, dar si fostul arbitru Pierluigi Collina.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.