Modificarea Legii patronatelor trebuie facuta in bloc, si nu pe bucatele. ""Nu poti implementa ceva si dupa o luna sa modifici ceea ce ai realizat. Este o pierdere de timp. Modificarea legislatiei in acest domeniu este un lucru bun, insa trebuie
Modificarea Legii patronatelor trebuie facuta in bloc, si nu pe bucatele.

""Nu poti implementa ceva si dupa o luna sa modifici ceea ce ai realizat. Este o pierdere de timp. Modificarea legislatiei in acest domeniu este un lucru bun, insa trebuie sa se faca in bloc, a declarat Ovidiu Nicolescu, presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR). El a mai spus ca modificarea Legii patronatelor, asa cum a trecut de Guvern, nu raspunde tuturor necesitatilor de imbunatatire in acest domeniu. Astfel, legea modificata nu asigura constituirea patronatelor pe criteriul apartenentei la categoria IMM si nici rolul si competentele in domeniul dialogului social al patronatelor constituite pe criteriul apartenentei la o ramura de activitate si pe criteriul teritorial. Conducerea CNIPMMR este nemultumita de faptul ca angajatorul trebuie sa depuna opt declaratii pe luna pentru un singur salariat la opt institutii diferite, in locuri diferite.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.