Pornite din postura de mari favorite, elevele Marianei Tarca (foto) s-au impus fara drept de apel in prima mansa a finalei Cupei Challenge, castigand cu 30-22 (14-10) in fata celeilalte echipe romanesti, Tomis Constanta. Dupa o prima repriza oare
Pornite din postura de mari favorite, elevele Marianei Tarca (foto) s-au impus fara drept de apel in prima mansa a finalei Cupei Challenge, castigand cu 30-22 (14-10) in fata celeilalte echipe romanesti, Tomis Constanta.

Dupa o prima repriza oarecum echilibrata, in care Rulmentul Brasov a primit, cat de cat, o replica pe masura de la trupa lui Dumitru Musi, ardelencele s-au dezlantuit imediat dupa pauza. Prestatia brasovencelor, care sunt si campioane ale acestui sezon, i-a adus in delir pe cei aproximativ 3.000 de spectatori, iar avantajul de opt goluri pare sa fie suficient pentru ca Rulmentul Brasov sa cucereasca trofeul peste o saptamana, cand este programat returul de pe Litoral.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.