Capitanul Tibi Balan a marcat ambele goluri prin care bucurestenii au luat cele trei puncte la Bacau, dar egalarea a survenit dintr-un penalty vazut doar de arbitrul brasovean. Sportul continua sa socheze in actuala editie de campionat, form

Capitanul Tibi Balan
a marcat ambele goluri prin care bucurestenii au luat cele trei puncte la Bacau, dar egalarea
a survenit dintr-un penalty vazut doar
de arbitrul brasovean.

Sportul continua sa socheze in actuala editie de campionat, formatia din Regie batandu-se pentru titlul de campioana cu numai trei etape inaintea finisului.
SANSA. Daca pana acum meritele au fost mai mereu doar ale jucatorilor si ale antrenorului Gheorghe Multescu, sambata a intrat in scena si arbitrul, respectiv Robert Dumitru. FCM Bacau deschisese scorul prin Verdes, dar ""centralul"" a acordat neinspirat o lovitura de la 11 metri in favoarea Sportului, apreciind eronat duelul umar la umar dintre Codreanu si Mazilu. ""Nu stiu daca a fost penalty, eram la 70 de metri distanta. Meciul nu a fost spectaculos si nici nu avea cum, pentru ca terenul este sub nivelul Diviziei B. Gazdele s-au aglomerat in prima parte a jocului si ne-a fost mai greu, deoarece am gasit rar drumul spre poarta, din lipsa de precizie si din cauza starii terenului. Sper ca Bacaul sa joace la fel de indarjit si miercuri, contra Stelei"", a spus la final Gigi Multescu. ""Era cat pe ce sa obtinem un rezultat bun, mai ales ca am deschis scorul"", a spus dupa meci Cristi Popovici, antrenorul gazdelor.

SUSTINUTI DE GIOVANNI?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.