Marian Dragulescu s-a casatorit ieri, la Primaria Sectorului 1, cu Larisa Stoica, oficializand o relatie ce dureaza de peste trei ani. Imbracat intr-un elegant costum bej, multiplul campion olimpic a ""tremurat"" mult mai mult decat in concursuri
Marian Dragulescu s-a casatorit ieri, la Primaria Sectorului 1, cu Larisa Stoica, oficializand o relatie ce dureaza de peste trei ani.

Imbracat intr-un elegant costum bej, multiplul campion olimpic a ""tremurat"" mult mai mult decat in concursurile de gimnastica: ""Am avut emotii mari de tot. Nu ma asteptam sa fie asa"", a declarat Dragulescu, dupa ce a intrat in posesia certificatului de casatorie. Nasii celor doi sunt Cristian Stoiciu, medicul lotului masculin de gimnastica, impreuna cu sotia sa, Gabriela. De la ceremonie nu a lipsit fiica ""Marocanului"", Beatrice Maria, in varsta de 1 an si cinci luni, care a purtat o rochie mov, de aceeasi culoare cu a mamei sale, insarcinata in luna a treia. Alaturi de rude si prieteni s-au aflat antrenorul Dan Grecu si Ioan Suciu. Astazi va avea loc cununia religioasa si petrecerea de la Clubul Diplomatilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.