Dupa ce patronul lui Poli Timisoara, Marian Iancu, a afirmat ca echipa Stelei din anii a€™80 a fost o rusine pentru fotbalul romanesc, antrenorul banatenilor, Gica Hagi (foto), a sarit in apararea fostei sale formatii. VEHEMENT. ""Ech
Dupa ce patronul lui Poli Timisoara, Marian Iancu, a afirmat ca echipa Stelei din anii a€™80 a fost o rusine pentru fotbalul romanesc, antrenorul banatenilor, Gica Hagi (foto), a sarit in apararea fostei sale formatii.


VEHEMENT. ""Echipa Stelei din a€™87 este cea mai frumoasa formatie din Romania, din toate timpurile. A fost o echipa unica, chiar daca a fost facuta in perioada aceea, a fost unica prin ceea ce a facut ea si prin jucatorii pe care i-a avut. A avut un ciclu de cinci ani pe care nici o echipa romaneasca nu-l va mai avea cat timp va mai fi fotbal in Romania: sa joace doua finale de Cupa a Campionilor si trei semifinale si sa marcheze intr-un an 118 goluri"", a declarat Hagi. De asemenea, acesta a tinut sa-l contrazica pe seful sau si in privinta meciului de azi, de pe terenul Farului, dupa ce Iancu a afirmat ca nu-si face sperante in obtinerea unei victorii: ""E opinia dansului. Noi mergem sa jucam, o data o facem mai bine, altadata mai prost, dovedim ca suntem oameni. Multe opinii, multe pareri, multa polemica, asta e Timisoara"". (Dragos Stoica)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.