Societatea care transporta reactoarele pentru o rafinarie din Kazahstan a depasit limitele de gabarit pentru care primise autorizatia speciala, iar convoiul s-a deplasat fara supravegherea unui reprezentant de la Administratia Strazilor, informeaza M
Societatea care transporta reactoarele pentru o rafinarie din Kazahstan a depasit limitele de gabarit pentru care primise autorizatia speciala, iar convoiul s-a deplasat fara supravegherea unui reprezentant de la Administratia Strazilor, informeaza Mediafax.

In cursul noptii de joi spre vineri, doua trailere care transportau reactoare pentru o rafinarie din Kazahstan s-au blocat pe Strada Caraiman, din Sectorul 1 al Capitalei, dupa ce au rupt mai multe cabluri suspendate si cinci pomi din aliniamentul strazii. Transportul utilajelor continua in urmatoarele patru nopti, pe traseul Calea Grivitei - Strada Caraiman - Bulevardul 1 Mai - Strada Aviator Popisteanu s Bulevardul Expozitiei - Piata Presei Libere - Bulevardul Kiseleff - Bulevardul Prezan - Piata Charles de Gaulle - Bulevardul Aviatorilor - Bulevardul Nicolae Caramfil - Soseaua Pipera - Tunari - Linia de Centura - Oltenita. Destinatia convoiului va fi Portul Oltenita.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.