Noi alunecari de teren au avut loc ieri in comuna gorjeana Seciuri. Si pentru ca un necaz nu vine niciodata singur, tabara de sinistrati a fost inundata de ploile care au cazut in ultimele 24 de ore. PERICOLE. Oamenii s-au aratat nemultumiti de c
Noi alunecari de teren au avut loc ieri in comuna gorjeana Seciuri. Si pentru ca un necaz nu vine niciodata singur, tabara de sinistrati a fost inundata de ploile care au cazut in ultimele 24 de ore.

PERICOLE. Oamenii s-au aratat nemultumiti de conditiile in care stau, mai ales ca, spun ei, si copiii s-au imbolnavit. Medicilor le este teama ca, in curand, in tabara va izbucni o epidemie de hepatita A, intrucat sinistratii nu au conditii de trai igienice. Sinistratii nu au apa potabila, iar o cisterna a pompierilor asigura zilnic necesarul de apa pentru menaj. Oamenii spun ca nu pot sa se spele cu apa rece si prefera sa nu mai faca baie. ""Directorul DSP Gorj, Aristica Morosanu, a venit in tabara de sinistrati de la Seciuri ca sa-i convinga pe oameni ca trebuie sa-si lase copiii la spital, pentru a fi tratati. De asemenea, si ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely, dupa ce a vazut conditiile in care traiesc sinistratii, a dispus ca in tabara corturile sa fie inlocuite cu rulote, constructii modulare.
LACRIMI. Drama oamenilor din Seciuri a fost amplificata ieri cand au vazut postasul cautandu-i din cort in cort pentru a le plati pensiile. ""Astept 1.400.000 de lei. Asta e pensia mea, si cu banii astia trebuie sa am grija de trei nepoti. Nu mi-am imaginat vreodata, dupa ce am muncit toata viata sa-mi fac o casa, ca la batranete imi voi primi pensia intr-un cort prin care ploua.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.