Ajunsi pe primul loc in Divizia A, fotbalistii din Regie au oferte de la cele mai importante echipe din Romania. ""Studentii"" sunt mai tentati de strainatate, dar se gandesc intai la castigarea campionatului. In acest an se poate produce una di

Ajunsi pe primul loc in Divizia A, fotbalistii din Regie au oferte de la cele mai importante echipe din Romania. ""Studentii"" sunt mai tentati de strainatate, dar se gandesc intai la castigarea campionatului.

In acest an se poate produce una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului romanesc. Cu patru etape inainte de finalul sezonului, Sportul ocupa primul loc in clasamentul Diviziei A, avand sanse foarte mari sa cucereasca titlul.
TARG. Ascensiunea spectaculoasa a echipei din Regie nu putea trece neobservata. Pe langa faptul ca popularitatea jucatorilor a crescut, acestia fiind ""atacati"" pentru autografe prin metrou sau prin tramvai, ofertele pe adresa clubului patronat de Vasile Siman au inceput sa apara intr-un numar neasteptat de mare.
SCUMP. Cel mai ravnit jucator este Ionut Mazilu. Aproape ca nu mai exista echipa din Romania care sa nu si-l doreasca pe atacantul ""nationalei"". Si strainii sunt impresionati de calitatile golgheterului campionatului. Wisla Cracovia, CSKA Moscova, Dinamo Kiev, Espanyol Barcelona, Blackburn, Serif Tiraspol si Rennes il doresc pe Mazilu, dar nici una dintre aceste grupari nu ofera 3 milioane de euro, atat cat vrea patronul Vasile Siman.
PACHET. Alti doi jucatori care au mare cautare sunt mijlocasii Tiberiu Balan si Costin Lazar. Cea mai probabila destinatie a lor pare a fi Wisla Cracovia, acolo unde sunt doriti de fostul antrenor al Sportului, Dan Petrescu.

CEARTA CU DACIAN VARGA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.