Trupa Sugababes va fi prezenta la Cluj, in 3 iunie 2006, la Sala Sporturilor. Cele trei interprete britanice vor sustine un concert in cadrul Premiilor Muzicale Romanesti MTV 2006. Desi initial a fost vorba doar de un recital, formatia amintita v
Trupa Sugababes va fi prezenta la Cluj, in 3 iunie 2006, la Sala Sporturilor. Cele trei interprete britanice vor sustine un concert in cadrul Premiilor Muzicale Romanesti MTV 2006.

Desi initial a fost vorba doar de un recital, formatia amintita va oferi un show de 40 de minute, ce va cuprinde cele mai cunoscute piese ale grupului. Printre invitatii care au mai confirmat pana acum se numara Pachanga si Uniting Nations. La cea de-a patra editie a acestei manifestari, biletele variaza in functie de amplasare intre 80 si 220 de RON. Pana la 12 mai pot fi achizitionate online prin intermediul site-ului, urmand ca, dupa aceasta perioada, sa fie disponibile si prin puncte de vanzare autorizate. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.