Sarut intre homosexuali, sani goi, reclama la prezervative... Prima data s-a auzit la televizor cuvantul ce incepe cu litera ""f"" in Marea Britanie, la 13 noiembrie 1965. In timpul unui show satiric difuzat de BBC, denumit ""BBC3"", criticului de

Sarut intre homosexuali, sani goi, reclama la prezervative...

Prima data s-a auzit la televizor cuvantul ce incepe cu litera ""f"" in Marea Britanie, la 13 noiembrie 1965. In timpul unui show satiric difuzat de BBC, denumit ""BBC3"", criticului de teatru Kenneth Tynan i-a scapat ""porumbelul vulgar"". Dincolo de Ocean, cel care a ""comis-o"" pentru prima data a fost comicul Charles Rocket. In februarie 1981, in timpul emisiunii Saturday Night Live, Rocket l-a parodiat pe J.R. Ewing in momentul in care a fost impuscat si nu stia ""who thea€¦ f*ck"" a facut-o.

SANI LA VEDERE. Credeti ca sanul lui Janet Jackson a fost primul ""accident""? Ei, bine, nu! Cu mult timp inainte, la 27 martie 1957, postul american de televiziune NBC s-a confruntat cu o situatie similara. Tinuta lui Jayne Mansfield din timpul decernarii premiilor Oscar nu aa€¦ ""tinut piept"" bustului impresionant al actritei si a cedat. Ea a dat startul diverselor ""defectiuni vestimentare"" carora le-au cazut victime Lucy Lawless, Tara Reid sia€¦ Janet Jackson.

SARUT. Primul sarut pasional intre doi homosexuali s-a petrecut in serialul Dawnsona€™s Creek. Episodul difuzat la 24 mai 2000 i-a prezentat pe Jack McPhee (interpretat de Kerr Smith) si Ethan (Adam Kaufman). Primul sarut gay a fost programat sa apara in serialul ""Melrose Place"", in 1994. Unul dintre producatorii principali a aflat si a amenintat cu demisia daca se difuzeaza sarutul. In ceea ce priveste femeile, primul sarut s-a difuzat in 1991, la NBC, in serialul ""L.A. Law"". Avocata CJ Lamb (Amanda Donohoe) s-a sarutat cu o alta avocata, interpretata de Michele Green. Putem spune ca telespectatorii au fost incantati de ceea ce au vazut, daca ne gandim ca dintre cele 14,6 milioane de privitori, doar 51 au facut plangeri. Si tot la capitolul saruturi, va spunem ca primul pupic interrasial s-a petrecut in 1968, in ""Star Trek"", cand capitanul James T. Kirk (William Shatner) a sarutat-o pe Uhura, locotenentul interpretat de Nichelle Nichols. Desi scena a durat doar cateva minute, s-au tras nici mai mult nici mai putin de 36 de duble, intrucat Nichelle nu se putea opri din chicotit.

IN PAT. Pana in 1947, la televizor nu s-au mai vazut un barbat si o femeie impartind acelasi pat. ""Debutul"" l-au facut Mary Kay si John Stearns, in show-ul ""Mary Kay and Johnny"" (parintele sitcom-urilor), difuzat de DuMont Television Network. Pana in 1960, cei doi au ramas si singurii care au avut acest ""privilegiu"". Urmatorii pe lista au fost Fred si Wilma din desenele animate ""Familia Flintstone"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.