Trustul INTACT a primit, marti seara, patru distinctii din partea Asociatiei Profesionistilor in Televiziune din Romania (APTR). Marele Premiu, constand intr-un autoturism Dacia, a fost castigat de Iuliana Ciugulea pentru emisiunea ""Travelling
Trustul INTACT a primit, marti seara, patru distinctii din partea Asociatiei Profesionistilor in Televiziune din Romania (APTR).


Marele Premiu, constand intr-un autoturism Dacia, a fost castigat de Iuliana Ciugulea pentru emisiunea ""Travelling circular"" de pe TVR 1. Iar premiul Opera Prima a fost adjudecat de Cristina Soloc cu ""Noapte sfanta in Maramures"". Gabriela Vranceanu Firea, a fost premiata pentru talk-show-ul ""Stirea zilei"" (Antena 3). ""Premiul inseamna ca s-ar putea sa ma gandesc serios sa renunt la stiri"", a declarat castigatoarea.
BADEA - ONE MAN SHOW. Ioana Raduca, reporter Antena 1, a primit Premiul Jean Louis Calderon pentru reportajul realizat in localitatea Otelec. Dana Deac a fost medaliata (pentru a patra oara) de APTR pentru ""Cafeaua cu sare"". Lui Mircea Badea i-a fost decernat Premiul ""One Man Show"" pentru ""In gura presei"". ""Ii multumesc lui Sorin Oancea (n.r. - vicepresedintele Antenei 1 si directorul postului Antena 3), care a avut incredere si s-a luptat ca un pitbull pentru ca eu sa am aceasta emisiune"", a zis Badea in aplauzele salii.
Realitatea TV a primit trei distinctii pentru ""Realitatea zilei"", ""Jurnalul Realitatii"" si pentru ""Editorii Realitatii"". Juriul a fost alcatuit din Nicolae Breban, Manuela Cernat, Bogdan Ficeac, Lucia Hossu Longin, Dan Necsulea, Dan Pita si Ilinca Tomoroveanu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.