Circulatia vehiculelor va fi oprita, astazi, in Capitala, intre orele 11:30 si 15:00 pe Bulevardul Unirii, intre Bulevardul Regina Maria si Bulevardul Libertatii, ca urmare a actiunilor de protest ce vor fi organizate de C.N.S.L.R Fratia si la care vor participa aproximativ 10.000 de persoane.

Mitingul va avea loc in Piata Constitutiei, in intervalul orar 13:00-14:30, dupa care participantii vor pleca in mars pe traseul: Piata Constitutiei, Bulevardul Unirii, Bulevardul I.C. Bratianu, Bulevardul G-ral Gheorghe Magheru, Bulevardul Lascar Catargiu, Piata Victoriei, Piata Aviatorilor. Politia Rutiera recomanda soferilor sa evite deplasarea in zona centrala a Capitalei intre orele 11:00 si 16:00.
AVERTISMENT. Politistii amintesc conducatorilor auto faptul ca blocarea temporara a traficului in intersectiile situate pe traseul de deplasare al manifestantilor va determina o scadere a fluentei si in zona mediana a orasului, respectiv strazile Calea Mosilor, Soseaua Mihai Bravu, Soseaua Stefan cel Mare, Gara de Nord, Splaiul Independentei, Calea 13 Septembrie, Bulevardele Dimitrie Cantemir si Tineretului. Manifestantii vor aflui intre orele 10:30 si 12:00 catre Piata Constitutiei in 150 de autobuze si pietonal.