Cu patru etape inainte de final, lupta pentru titlu a capatat accente dramatice. Desi detinatoarea titlului, Steaua, are un meci mai putin, liderul campionatului este marea revelatie Sportul Studentesc. Steaua, Rapid, Sportul si Dinamo vor ofer

Cu patru etape inainte de final, lupta pentru titlu a capatat accente dramatice. Desi detinatoarea titlului, Steaua, are un meci mai putin, liderul campionatului este marea revelatie Sportul Studentesc.

Steaua, Rapid, Sportul si Dinamo vor oferi o lupta pasionanta pana la finalul sezonului. Etapa a 26-a s-a remarcat prin pasii gresiti ai marilor favorite, Steaua si Rapid, de care au profitat Sportul si Dinamo, ""cainii"" revenind puternic in carti.
RASTURNARI. Infranta la Bistrita de Gloria, Steaua a pierdut doar pentru o zi statutul de favorita la titlu. Dupa incheierea disputei din Ardeal, in urma careia, pe langa cele trei puncte, au pierdut pentru cel putin o etapa trei jucatori de baza, Radoi, Ghionea si Iacob, ros-albastrii erau daramati. Duminica seara, la incheierea partidei Rapid - Farul (0-0), echipa din Ghencea avea sa revina in pole-position. Giulestenii au scapat printre degete sansa de a deveni favoriti, nereusind sa infranga apararea constan-teana, condusa de un portar in zi de gratie. ""Avem din nou sansa de a castiga titlul doar in urma evolutiilor noastre, fara a mai depinde de rezultatele contracandidatelor, insa am pierdut cativa jucatori importanti"", spunea managerul general al Stelei, Mihai Stoica. ""Favorita la titlu ramane Steaua"", avea sa declare antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu. Marile beneficiare ale rundei au fost Sportul, invingatoare cu 2-1 in fata lui Poli Iasi, si Dinamo, revenita in prim plan dupa succesul cu 3-1 de la Petrosani. ""Sa fim realisti. E greu pentru noi sa luam titlu, desi cu Steaua si Rapid se poate intampla orice"", a spus golgeterul Sportului, Ionut Mazilu. Cu moralul refacut, Dinamo a inceput din nou sa spere. ""Suntem condamnati sa castigam toate meciurile pana la final. Cu 12 puncte iesim campioni"", a calculat directorul executiv al gruparii din Stefan cel Mare, Cristian Borcea.
ACUZE. Intre Steaua si Rapid continua si razboiul din afara terenului. Dupa ce, sambata, stelistii acuzau Gloria ca a aparat interesele Rapidului, giulestenii au replicat, insinuand ca Farul a murit pe teren pentru primele importante venite din Ghencea. Ieri, patronul Stelei, Gigi Becali, a redeschis duelul: ""Jean Padureanu a rezolvat si meciul cu Rapid. Poate sa vanda meciul lui Rapid, e problema lui. Pe mine ma intereseaza sa nu fiu furat, nu ce face nea Jean cu punctele lui. E treaba lui daca vrea sa-i dea meciul lui Copos"".

RADOI NU SE OPEREAZA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.